Overige zorgverleners

Behalve een huisartsenpraktijk, vindt u in ons gezondheidscentrum ook een groot aantal andere zorgverleners. De huisartsen en praktijkondersteuners van ons gezondheidscentrum werken nauw met hen samen. In het overzicht vindt u de zorgverleners die in ons gezondheidscentrum aanwezig zijn en hoe u hen kunt bereiken.

Overzicht van zorgaanbieders:

 • Heeft u moeite met bewegen, last van spanning, een blessure of andere fysieke klachten? De fysiotherapeuten van C-enter in ons centrum helpen u graag!

  Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

  Afspraken en informatie:
  telefoon: 020 – 697 3074
  email: info@c-enter.org

  Voor alle overige informatie:

  Bezoek website
 • Atalmedial biedt in ons centrum diagnostische ondersteuning, zoals:

  • Bloedonderzoek
  • Urineonderzoek
  • Ontlastingonderzoek
  • Trombosezorg

  Openingstijden:
  dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.00 tot 09.30 uur
  donderdag van 14.00 tot 14.30 uur

  Afspraken en informatie:

  Bezoek website

  Neem uw indentificatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en uw verzekeringsbewijs mee en het aanvraagformulier dat u van uw behandelend (huis)arts heeft meegekregen.

   

 • Tessa van Hooff is diëtiste in ons centrum en is gespecialiseerd in persoonlijke coaching  bij overgewicht,  ondervoeding en ondergewicht, prikkelbare darm en andere maag- en darmklachten, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol en voeding voor ouderen.

  Bij kinderen met overgewicht wordt bij voorkeur voor een gezinsaanpak gekozen.

  Informatie en afspraken:
  telefoon: 088 – 972 0234

  Bezoek website
 • De maatschappelijk werkers van MaDi geven bewoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen informatie en advies bij allerlei (persoonlijke) vragen en problemen, bijvoorbeeld wanneer u problemen hebt in uw gezin, op uw werk, bij de opvoeding , met uw partner of een scheiding of behoefte heeft aan bemiddeling bij conflicten. Er wordt nauw samengewerkt met huisartsen, fysiotherapeuten en psychologen.

  Het Maatschappelijk is voor iedereen vanaf 18 jaar gratis en vrij toegankelijk. U hebt dus geen verwijzing nodig.

  MaDi maakt deel uit van Jeugd Advies Team (JAT) van Bureau Jeugdzorg Amsterdam. Het JAT richt zich op schoolkinderen van 4 tot 12 jaar en hun ouders, vanuit een multidisciplinaire invalshoek. Aanmelding geschiedt via school of Bureau Jeugdzorg.

  Ins ons centrum is Nassiba Kaouch uw maatschappelijk werker.
  Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag; op woensdag in de ven weken en op vrijdag in de oneven weken.

  Inloopspreekuur:
  donderdag van 09.00 tot 10.00 uur.

  Telefonisch spreekuur:
  maandag, dinsdag en woensdag in de even weken en op vrijdag in de oneven weken van 12.00 tot 12.30 uur.
  telefoon: 020 – 416 7091 of  020 – 699 8121 of 06 – 386 772 99

  Voor alle overige informatie:

  Bezoek website
 • Een podotherapeut behandelt klachten aan de voet of voetgerelateerde klachten, zoals voorvoetklachten, hielpijn of klachten aan de tenen.

  Wanneer de stand van de voet afwijkend is kan dit invloed hebben op de houding van de rest van het lichaam. Zo kunnen de knieën anders komen te staan, vindt er een draaiing van de bovenbenen plaats, kantelt het bekken en kan de stand van de rug veranderen, met alle gevolgen van dien. Een afwijkende stand van de voet kan daarom ook knie-, heup- of rugklachten veroorzaken.
  De podotherapeut is dé specialist als het om voeten gaat en kan een onderzoek verrichten om er achter te komen of u een afwijkende voetstand heeft en daarbij uw houding controleren. Aan de hand van het onderzoek en diverse geavanceerde metingen kunnen vervolgens de klachten behandeld worden door bijvoorbeeld steunzolen voor te schrijven.

  Daarnaast behandelt de podotherapeut nagel- en huidaandoeningen aan de voet, denk hierbij aan ingegroeide nagels, likdoorns en wratten.

  De meeste zorgverzekeraars vergoeden podotherapie vanuit de aanvullende pakketten; de kosten gaan daarom niet ten koste van uw eigen risico.

  U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

  Informatie en afspraken:
  telefoon: 088 – 454 7700

  Meer weten?

  Bezoek website
 • Er worden jaarlijks diverse GAZO-brede cursussen georganiseerd. Kijk hier voor alle actuele informatie.